Yнели у свој унос, али пре свега од броја рецензија ваших клијената. За Гугл је битно да одмах да тачан одговор, само тако ћемо сви наставити да користимо његов претраживач. Као што видите, најважније информације за одлучивање где ћете јести су одмах видљиве: Коментари купаца да ли се сматра економичним или не (€€) радно време ако је потребна резервација какво је то место: неформално, гостољубиво, итд. Усуђујем се рећи фантастично.
Већ имамо много корисних информација за одлучивање у ком ресторану ћемо јести. Ако сте власник ресторана, пицерије, паба итд... сигурно сте разумели колико је Гоогле Ми Бусинесс користан и како локални купите листу телефонских бројева СЕО или СЕО локални маркетинг могу да вам помогну да пронађете нове клијенте. Замислите колико људи обавља ову претрагу сваког дана... немојте мислити само на оне који живе у вашој близини већ на оне хиљаде људи који одлазе у ваш крај на одмор, посао, да посете пријатеља или једноставно, како ми се често дешава, који се успут изгубе чак и ако користе навигатор.
Колико сте прилика за проналажење нових купаца пропустили до сада? Немојмо се обесхрабрити. Па хајде да уђемо у то и видимо како да пресретнемо нове купце. Као што смо рекли, Гоогле нам овде може помоћи захваљујући бесплатној услузи Гоогле Ми Бусинесс. Пре него што уђемо у детаље и видимо шта се и како може урадити, хајде да видимо какав је коначни резултат. Једноставно кликните на назив ресторана и листа Мог предузећа на Гоогле-у ће се одмах појавити.
Ово зависи од тога колико сте информација
-