התחלתי להבין אילו תכונות ח

Dive into business data optimization and best practices.
Post Reply
likhon450@

התחלתי להבין אילו תכונות ח

Post by likhon450@ »

אבל, אני מקווה, יש לך את המידע שאתה צריך כדי להגיש את התביעה עבור Leadfeeder. Leadfeeder לשיווק מייסד Gridoc Ravel Lindeman רגיל להפיק את המרב ממשאבים מוגבלים. הוא הקים את Gridoc בתור Indiehacker - מונח שזכה לפופולריות על ידי האתר Indiehackers.com ומתייחס לזן חדש של חברות של אדם אחד הבונות ומגדילות חברות תוכנה. בפועל, זה בדרך כלל אומר לעשות הכל בעצמך, כולל מכירות ושיווק עד שתגדל או תרוויח הכנסה כדי לשכור תגבורת. מה יש לראוול לינדמן לומר? "בהתחלה זה היה רק ​​פרויקט צדדי עם קומץ משתמשים.

זה היה פרויקט תשוקה עבורי בהתחלה, עם זאת, ככל שהגדלתי את בסיס הלקוחות שלי שובות ביותר למשתמשים שונים ולהבין היכן למקד את המאמצים שלי". בעוד שהחברה גדלה מאז, בימים הראשונים, ח נתוני מספרי טלפון נייד מעודכנים 2024 ק גדול מההחלטה היכן למקד את זמנו נבע מהכנסות. בשלב מוקדם יחסית, Ravel נדהמה לראות לקוחות ארגוניים גדולים נרשמים ומשתמשים בכלי כדי למזג ולצרף את גיליונות האקסל שלהם. "התחלתי לראות כתובות דוא"ל מארגונים גדולים נרשמים ומשתמשים ב-Gridoc - שילוב של גיליונות אקסל עם 1000 שורות של נתונים ממקורות שונים כחלק ממאמץ הגירה של CRM.

לעתים קרובות הדבר ידרוש שילוב של תמציות CSV ממערכות שונות והעברה ל-CRM חדש. גרידוק הפך לשותף המהימן". Ravel Lindeman + Leadfeeder Ravel התקינה את Leadfeeder כדי לעזור לו לזהות חברות שמבקרות באתר האינטרנט שלהן , כמו חברות ארגוניות אחרות, שלא ביצעו המרה כדי שיוכל לעקוב ישירות. הערה: נסה את Leadfeeder בחינם למשך 14 ימים . זה היה רגע של נורה עבור ראוול: "הבנתי שיש צורך והזדמנות אמיתיים מלקוחות ארגוניים גדולים יותר ויכולתי לראות אילו חברות מבקרות באתר שלי, באילו דפים הן נמצאות, וכוונת הקונים ברורה כשהם עברו לעמוד התמחור!" זה אושר על ידי Leadfeeder שהראה לו בקביעות למעלה מ-1000 חברות המבקרות באתר שלו ואפשרה לו לפלח לפי החברות הגדולות ביותר כמו Oracle.
Post Reply