Fushata e marketingut në media sociale SDCI

Dive into business data optimization and best practices.
Post Reply
jakariabd@

Fushata e marketingut në media sociale SDCI

Post by jakariabd@ »

SDCI dëshironte të shfaqte reklama për audiencën e Emirateve të Bashkuara Arabe nga 15 dhjetori 2016 deri më 9 janar 2017. Numri i përgjithshëm i Përshtypjeve që do të jepeshin ishte 500,000 shikime në mediat sociale në një kohë të shkurtër. Leads Dubai propozoi dhe ekzekutoi fushatën e marketingut në mediat sociale për të arritur qëllimet.

Më poshtë janë shembujt e reklamave me performancën më të mirë

Marketingu i mediave sociale

Përkufizimi:

Përshtypjet : Numri i herëve që janë parë reklamat tuaja.
Angazhimi i faqeve : Numri total i veprimeve që njerëzit kryen në faqen tuaj në Facebook dhe postimet e saj, që i atribuohen reklamave tuaja.
Angazhimi i postimeve : Numri i përgjithshëm i veprimeve që njerëzit kryejnë në lidhje me reklamat tuaja (ose të gjitha postimet, në disa raste).
Reagimet e postimit : Numri i reagimeve në reklamat tuaja (ose të gjitha postimet, në disa raste). Butoni i reagimeve në një reklamë i lejon njerëzit të ndajnë reagime të ndryshme ndaj përmbajtjes së saj: Pëlqej, Dashuri, Haha, Wow, E trishtuar ose e zemëruar.
Përmbledhja e raportit:

Numri total i herëve të shfaqur reklama juaj = 507,523 herë
Numri i përgjithshëm i njerëzve që kanë pëlqyer dhe kanë bërë veprime të tjera në reklama
Marketingu i mediave sociale

Përmbledhje:

Raporti në Youtube:
Numri total i shikimeve të videos në Youtube Të dhënat e telemarketingut për më shumë se 5 sekonda të dorëzuar =
Numri total i herëve të shfaqura dhe të anashkaluara të reklamave video në Youtube =
Numri total i përdoruesve që klikuan dhe vizituan faqen = 36
Fushata e rimarketingut:
Numri total i herëve që u shfaqën reklamat me baner = 3.3 milion herë
Numri total i përdoruesve që klikuan reklamat dhe vizituan faqen e internetit =
Mësimet tona:
Përdorimi i kreativitetit të mirë, me angazhimin e duhur nga stafi i brendshëm për t'iu përgjigjur komenteve është shumë i rëndësishëm.
Planifikimi i mirë i mesazheve dhe matja e përgjigjes së fushatës është po aq e rëndësishme.
Fushata u realizua me sukses, bazuar në angazhimet dhe përshtypjet e marra si në Facebook ashtu edhe në Instagram brenda një harku kohor prej 40 ditësh.
Jemi pozitivë që ndërgjegjësimi për Festivalin e Arteve Islame është përhapur te shumë njerëz që jetojnë në Emiratet e Bashkuara Arabe, si dhe jashtë saj për shkak të HashTag-ve të përdorur dhe reagimit të marrë prej tyre.
Leads Dubai është një kompani e marketingut dixhital . Flisni me ne për marketing eventesh dhe promovimin e shërbimeve tuaja.
Lexoni gjithashtu: Fuqia e reklamimit në mediat sociale
Post Reply